Ochrana osobních údajů

Děkuji za návštěvu mých stránek, těší mě váš zájem. Beru ochranu vašich soukromých údajů vážně a chci, abyste se při návštěvě mých internetových stránek cítili dobře. Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro mě důležitou záležitostí.

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Právo na informace

Na požádání vám podle možnosti obratem a písemně oznámím, zda a jaké osobní údaje mám o vás zaznamenané. Pokud by navzdory mým snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravím.

Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete je směřovat na ivana@ivanametelkova.cz, kde jsem vám k dispozici nejen v případě žádosti o informace, ale i v případě podnětů nebo stížností.

Kodex ochrany údajů

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Když navštívíte mé webové stránky, zaznamenají webové servery standardním způsobem IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které nás navštívíte, webové stránky, které u mně navštívíte, a také datum a délku návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když mi je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace, anket, vypsání cen nebo na realizaci smlouvy.

Bezpečnost

Přijímám technická, organizační a bezpečnostní opatření, abych chránila vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. Naše bezpečnostní opatření se s vývojem technologií neustále zlepšují.

Použití a postoupení osobních údajů

Používám vaše osobní údaje na účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a na marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.

Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů.

Možnost odhlášení

Chci vaše údaje použít k tomu, abych vás mohla informovat o produktech a službách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete mi to kdykoliv oznámit, abych mohla údaje podle toho zablokovat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

Cookies

Ivana Metelková používá cookies k tomu, aby mohla sledovat preference návštěvníků a aby mohla podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili mé stránky. Identifikuje se pouze cookie na vašem počítači.

Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Prohlášení prodávajícího: Ivana Metelková se zavazuje plně respektovat důvěrný charakter vašich osobních a firemních dat, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Údaje, které zadáváte v objednávce e-booku jsou nezbytné pro vaši identifikaci jako kupujícího. Používám je k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci vašich bezhotovostních plateb a pro komunikaci s vámi.

Vaše detailní osobní data i údaje o nákupech jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu: Vyplněním webového formuláře souhlasí kupující se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze Bc. Ivany Metelkové, bytem Husova 491, 793 26 Vrbno pod Pradědem,  IČ 73915815 , jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.

Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.

Zásady ochrany osobních údajů

Poslední aktualizace: 13. února 2018

Jeseníky s domorodcem ("my", "my" nebo "naše") provozuje webovou stránku http://www.ivanametelkova.cz/ ("Služba").

Tato stránka vás informuje o našich zásadách týkajících se shromažďování, používání a zpřístupňování osobních údajů, když používáte naši službu.

Vaše údaje nebudeme používat ani sdílet s nikým jiným, než je popsáno v těchto Zásadách ochrany osobních údajů. Zásady ochrany osobních údajů pro domorodce Jeseníky založené na příkladu ochrany osobních údajů společnosti TermsFeed .

Vaše osobní údaje používáme k poskytování a vylepšení služby. Používáním Služby souhlasíte s shromažďováním a používáním informací v souladu s těmito zásadami. Není-li v této Zásadách ochrany osobních údajů stanoveno jinak, mají termíny použité v těchto Zásadách ochrany osobních údajů stejný význam jako v našich Smluvních podmínkách, které jsou k dispozici na http://www.ivanametelkova.cz/

Sběr a použití informací

Při používání služby vám můžeme požádat, abyste nám poskytli určité osobní identifikační údaje, které lze použít k kontaktování nebo identifikaci vás. Osobně identifikovatelné informace mohou mimo jiné obsahovat vaše jméno ("Osobní údaje").

Data protokolu

Shromažďujeme informace, které váš prohlížeč pošle při návštěvě naší služby ("Data protokolu"). Tato data protokolu mohou obsahovat informace, jako je adresa vašeho internetového protokolu ("IP"), typ prohlížeče, verze prohlížeče, stránky naší návštěvy, čas a datum vaší návštěvy, čas strávený na těchto stránkách a další statistika.

Cookies

Cookies jsou soubory s malým množstvím dat, které mohou obsahovat anonymní jedinečný identifikátor. Soubory cookie jsou odeslány do vašeho prohlížeče z webu a uloženy na pevném disku vašeho počítače.

Pro shromažďování informací používáme "cookies". Váš prohlížeč můžete dát pokyn, aby odmítl všechny soubory cookie nebo aby informoval, kdy je soubor cookie odeslán. Pokud však cookies neakceptujete, pravděpodobně nebudete moci používat některé části naší služby.

Poskytovatelé služeb

Můžeme zaměstnávat společnosti a jednotlivce třetích stran, abychom usnadnili naši službu, poskytli službu v našem zastoupení, prováděli služby související se službami nebo nám pomohli při analýze způsobu využívání služby.

Tyto třetí strany mají přístup k vašim osobním údajům pouze k tomu, aby tyto úkoly vykonávaly naším jménem a jsou povinny jej nezveřejňovat ani používat k jiným účelům.

Bezpečnostní

Bezpečnost vašich osobních údajů je pro nás důležitá, ale nezapomeňte, že žádný způsob přenosu přes internet nebo způsob elektronického ukládání není 100% bezpečný. Zatímco usilujeme o použití komerčně přijatelných prostředků k ochraně vašich osobních údajů, nemůžeme zaručit jejich absolutní bezpečnost.

Odkazy na jiné stránky

Naše služba může obsahovat odkazy na jiné weby, které nejsou provozovány. Pokud kliknete na odkaz třetí strany, budete přesměrováni na stránku třetí strany. Důrazně doporučujeme přezkoumat zásady ochrany osobních údajů pro všechny navštěvované stránky.

Nemáme žádnou kontrolu a nenese zodpovědnost za obsah, zásady ochrany osobních údajů nebo praktiky webů či služeb třetích stran.

Ochrana soukromí dětí

Naše služba se nevztahuje na osoby mladší 13 let ("Děti").

Nevědomky shromažďujeme osobní údaje od dětí mladších 13 let. Pokud jste rodič nebo opatrovník a víte, že vaše děti nám poskytly osobní informace, kontaktujte nás. Pokud zjistíme, že děti do 13 let nám poskytly osobní údaje, tyto informace okamžitě odstraníme z našich serverů.

Změny těchto zásad ochrany osobních údajů

Pravidla ochrany osobních údajů můžeme občas aktualizovat. O změnách vám oznámíme zveřejnění nových zásad ochrany osobních údajů na této stránce.

Doporučujeme pravidelně kontrolovat tyto zásady ochrany osobních údajů. Změny těchto zásad ochrany soukromí jsou účinné, pokud jsou zveřejněny na této stránce.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli dotazy ohledně těchto zásad ochrany osobních údajů, kontaktujte nás prosím.